Boomverzorging

douwe 1

Sommige bomen hebben onderhoud nodig. Het gaat hierbij vooral om fruitbomen, knotbomen (zoals leilinde) en bomen op bijzondere standplaatsen.

“In uw achtertuin staat een oude hoogstam appelboom. Er is al in geen 10 jaar gesnoeid waardoor de boomkroon topzwaar geworden is. Tijdens een najaarsstorm zijn er een aantal takken afgebroken. U wilt de boom graag behouden maar weet niet waar te beginnen met snoeien”.

“Naast uw huis staat een eikenboom waar door ouderdom veel dood hout in zit. De kroon van de boom hangt boven de serre van de buren. Dit dode hout wilt u verwijderd hebben om schade aan de serre te voorkomen”.

Bij Boomkroon bent u aan het juiste adres voor het vakkundig laten snoeien van al uw bomen. Dit gebeurt in goed overleg met u en met de grootste zorg voor uw boom.

Meest recente berichten

Nieuwe medewerkers in Team Onkruidbestrijding

We hebben drie nieuwe medewerkers… Twee kippen en een haan die ons gaan helpen bij de onkruidbestrijding. We hebben veel vogelmuur op de kwekerij en daar weten de kippen wel raad mee. Het idee is dat we dankzij de kippen minder vaak met de tractor/cultivator hoeven te rijden en dus tijd en fossiele brandstof besparen. En natuurlijk hopen wij ook op een lekker eitje zo nu en dan 🙂

20190307_141358[1]20190307_140346[1]Femke kip

  1. Subsidie beschikbaar voor het vergroenen van je buurt Geef een reactie
  2. We gaan mulchen Geef een reactie
  3. 10 november: Open Dag Geef een reactie
  4. Fruitbomen te koop Geef een reactie
  5. Aanbod 2017-2018 Geef een reactie
  6. Gratis: BoomBloemBak Geef een reactie
  7. Nu is het tijd om fruitbomen te planten! 2 reacties
  8. 5 november open dag 2 reacties
  9. 2 april workshop fruitbomen snoeien in Rotterdam 2 reacties