Boomverzorging

douwe 1

Sommige bomen hebben onderhoud nodig. Het gaat hierbij vooral om fruitbomen, knotbomen (zoals leilinde) en bomen op bijzondere standplaatsen.

“In uw achtertuin staat een oude hoogstam appelboom. Er is al in geen 10 jaar gesnoeid waardoor de boomkroon topzwaar geworden is. Tijdens een najaarsstorm zijn er een aantal takken afgebroken. U wilt de boom graag behouden maar weet niet waar te beginnen met snoeien”.

“Naast uw huis staat een eikenboom waar door ouderdom veel dood hout in zit. De kroon van de boom hangt boven de serre van de buren. Dit dode hout wilt u verwijderd hebben om schade aan de serre te voorkomen”.

Bij Boomkroon bent u aan het juiste adres voor het vakkundig laten snoeien van al uw bomen. Dit gebeurt in goed overleg met u en met de grootste zorg voor uw boom.

Meest recente berichten

10 november: Open Dag

Zaterdag 10 november houden we weer open dag. Iedereen is welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Op het programma staan: vuur, soep, koffie, thee, zonneschijn en heel veel fruitbomen. Kom kijken & kopen… of alleen gezellig een bakkie doen. Alles mag! En o ja, mocht de zon het laten afweten, dan spannen wij voor de zekerheid een zeiltje. Voor routenavigatie: vul in Achterweg 4, Leersum. Het perceel ligt na 50 meter aan je linkerhand. Of zoek naar de gekleurde ballonnen 🙂

Voor degenen die met openbaar vervoer komen: vanaf de halte Genista te Leersum is het 5 minuten lopen.

  1. Fruitbomen te koop Geef een reactie
  2. Aanbod 2017-2018 Geef een reactie
  3. Gratis: BoomBloemBak Geef een reactie
  4. Nu is het tijd om fruitbomen te planten! 2 reacties
  5. 5 november open dag 2 reacties
  6. 2 april workshop fruitbomen snoeien in Rotterdam Geef een reactie
  7. Nieuwe lichting fruitboompjes geplant Geef een reactie
  8. Boomkroon rijdt milieubewust 1 reactie
  9. 31 oktober OPEN DAG Geef een reactie