Boomverzorging

douwe 1

Sommige bomen hebben onderhoud nodig. Het gaat hierbij vooral om fruitbomen, knotbomen (zoals leilinde) en bomen op bijzondere standplaatsen.

“In uw achtertuin staat een oude hoogstam appelboom. Er is al in geen 10 jaar gesnoeid waardoor de boomkroon topzwaar geworden is. Tijdens een najaarsstorm zijn er een aantal takken afgebroken. U wilt de boom graag behouden maar weet niet waar te beginnen met snoeien”.

“Naast uw huis staat een eikenboom waar door ouderdom veel dood hout in zit. De kroon van de boom hangt boven de serre van de buren. Dit dode hout wilt u verwijderd hebben om schade aan de serre te voorkomen”.

Bij Boomkroon bent u aan het juiste adres voor het vakkundig laten snoeien van al uw bomen. Dit gebeurt in goed overleg met u en met de grootste zorg voor uw boom.

Meest recente berichten

Wegens lockdown kwekerij alleen op afspraak geopend

Bestellingen kunnen afgehaald worden op zaterdag, op afspraak. Je doet je bestelling het handigste via de e-mail (info@boomkroon.nl) of telefoon: 06-49423087.

Wacht niet te lang! Want fruitbomen planten kan nog t/m maart. Wanneer de grond bevroren is, is het niet handig om te planten. Dit is vooral omdat je dan je schep de grond niet in krijgt. Zorg wel dat je je fruitboom geplant hebt vóórdat het voorjaar losbarst.

  1. Vanaf 6 november 2020 is de kwekerij weer geopend Geef een reactie
  2. 27 & 28 maart laatste verkoopdagen van dit seizoen Geef een reactie
  3. Trots! Geef een reactie
  4. Nieuwe medewerkers in Team Onkruidbestrijding Geef een reactie
  5. Subsidie beschikbaar voor het vergroenen van je buurt Geef een reactie
  6. We gaan mulchen Geef een reactie
  7. 10 november: Open Dag Geef een reactie
  8. Fruitbomen te koop Geef een reactie
  9. Aanbod 2017-2018 Geef een reactie